مدیریت کاربران
مدیریت دسته بندی
مدیریت محصولات
مدیریت سازمان
مدیریت واحد صنفی
مدیریت صیانت
زنجیره محصولات طیب
مدیریت نظرات کاربران
مدیریت چک لیست مشتری
مدیریت چک لیست ها
گزارش چک لیست ها
مدیریت عنوان تب ها
مدیریت شبکه همکاران
مدیریت فایل ها
پروفایل
مدیریت محصولات من
چک لیست های تکمیل شده
هدف مؤسسه کیفیت رضوی ارتقای کیفیت زندگی بر اساس معیارهای اسلامی میباشد. مؤسسه این هدف را از طریق طراحی الگوهای ارزیابی کیفیت و رتبه بندی و تجاریسازی نشان طیب بهعنوان برترین نشان کیفیت پیگیری میکند؛ طیب نشانی است که به کالاها و خدمات متقاضی و واجد شرایط اعطا میشود. فعالیتهای موسسه توسط شبکههای منسجم و متعدد علمی و اجرایی در قالبهای شبکه همکاری تحقیقاتی، شبکه همکاری تبلیغاتی و شبکه همکاری کارگزاری پیگیری می شود.
یک ابزار تعاملی و پویا برای ارزیابی کیفیت محصولات، واحدهای صنفی و سازمان ها و استقرار آن پیش نیاز دریافت نشان طیب می باشد.
در این سامانه فرایندهای مرتبط با مدیریت برند رضوی و صیانت از شأن و منزلت آنها پیگیری می شود.
سامانه سفره سلامت دستیار خانواده های ایرانی و اسلامی برای "تنظیم برنامه غذایی متناسب با ذائقه، با محاسبه نیازهای غذایی بدن و با کمترین هزینه» می باشد.
این سامانه با هدف آموزش ارزیابان ، کارکنان و دیگر اقشار مورد هدف موسسه در راستای الگوسازی نشان طیب ایجاد شده است.
اصالت سنجی
رهگیری فرایند
نظرات مشتریان
امتیاز کیفی
راهنمای مشتریان
ویژگی محصول
ارزیابی
واحدهای صنفی
سازمان ها
غذایی و آشامیدنی
زنجیره محصولات طیب
برای ورود به سامانه و دسترسی به خدمات شناسه درج شده بر روی کالا (کد شناسایی) مورد نظر را در کادر زیر وارد کرده یا کد QR مندرج در بسته بندی کالا را اسکن نمایید.
محصول
نمره ارزیابی:
واحد صنفی
نمره ارزیابی:
سازمان
نمره ارزیابی:
نشست یک روزه مدیران تعالی سازمانی در موسسه کیفیت رضوی برگزار گردید.
مدیرعامل مؤسسه کیفیت رضوی خبر داد : راه اندازی سامانه رهگیری و اصالت سنجی زعفران
تفاهم نامه ایجاد اولین کارگزاری موسسه کیفیت رضوی در بخش مرکزی کشور منعقد شد
نقش گلوتن در نان و بیماری سلیاک
عوارض استفاده از جوش شیرین در نان
بیانات مقام معظم رهبری در مورد کیفیت تولیدات داخلی
مراقب کودکانمان باشیم...
مفهوم خانه؟
بهرهوری انرژی در معماری سنتی
برای ارزیابی کیفیت و رتبه بندی محصولات و در نتیجه اعطا، تمدید یا لغو نشان طیب، سامانه ارزیابی کیفیت در نظر گرفته شده است که می تواند از سه زاویه محصول را ارزیابی کند، برای هر زاویه دید یک ضریب تأثیر در نظر گرفته شده است و امتیاز حاصل از آن به صورت دوره ای در سامانه مرکزی اعمال و رتبه کیفی محصول بر اساس آن تعیین می شود.
مطالعه بیشتربدون شک نان را میتوان یکی از مواد غذایی متداول هر فرد در وعدههای غذایی روزانه به ویژه در ایران در نظر گرفت.با توجه به آمارهای منتشره از سوی مسئولین حوزه آرد و نان کشور، حدود 10% از نان تولید شده در کشور به صورت دورریز تبدیل به ضایعات میشود. از این رو تولید نان با کیفیت، سالم و استاندارد بسیار حایز اهمیت میباشد.
مطالعه بیشترتحلیل فرایندی و سیستمی (با دید تمدنی) آیات قرآن کریم مبانی، اصول و ویژگیهای کلی یک سازمان متعالی و استاندارد را ارائه میدهد. مدلسازی دانشی است که با ایجاد تناظر بین مؤلفه های یک سیستم واقعی و یک سیستم ساده تر از آن امکان مطالعه، تحلیل و پیش بینی رفتار سیستم واقعی را فراهم می کند. در این دانش با بررسی رفتار سیستم مدل نسبت به برخی متغیرها و...
مطالعه بیشترمؤسسه کیفیت رضوی با هدف ارتقای کیفیت سبک زندگی بر اساس معیارهای اسلام ناب محمدی در اردیبهشت 1397 تأسیس شد. مؤسسه این هدف را از طریق طراحی الگوهای ارزیابی کیفیت و رتبه بندی بر اساس مبانی اسلام و تجاریسازی نشان طیب بهعنوان برترین نشان کیفیت پیگیری میکند؛ طیب نشانی است که به کالاها و خدمات متقاضی و واجد شرایط اعطا میشود.
راهنمای ثبت نام
آستان قدس رضوی
سازمان اقتصادی رضوی