• صفحه نخست
  • معرفی موسسه
  • نشان طیب
  • خدمات الکترونیک
  • اخبار
  • همکاری با ما
  • ارتباط باما
    • مدیریت کاربران

      مدیریت دسته بندی

      مدیریت محصولات

      مدیریت سازمان

      مدیریت واحد صنفی

      مدیریت صیانت

      زنجیره محصولات طیب

      مدیریت نظرات کاربران

      مدیریت چک لیست ها

      گزارش چک لیست ها

      مدیریت عنوان تب ها

      مدیریت شبکه همکاران

      مدیریت فایل ها

      پروفایل

      چک لیست های تکمیل شده

      عوارض استفاده از جوش شیرین در نان

      1399/02/14

      128

      عوارض استفاده از جوش شیرین در نان

      جوش شیرین یک افزودنی شیمیایی است که در فرمولاسیون ساخت فرآورده های شیمیایی از قبیل پاک کننده ها، پودر پخت و صنایع آبکاری فلزات در مقادیر مختلف مورد استفاده قرار می گیرد ولی سال هاست که این افزودنی شیمیایی در پخت نان استفاده می شود و برخی نانوایان به دلیل ناآگاهی جوش شیرین را جایگزین خمیرمایه کرده اند. استفاده از جوش شیرین در نان عوارضی را به همراه دارد که از زبان دکتر موسی الرضا حسینی فوق تخصص گوارش و عضو شورای نان طیب می شنویم.





      مؤسسه کیفیت رضوی با هدف ارتقای کیفیت سبک زندگی بر اساس معیارهای اسلام ناب محمدی در اردیبهشت 1397 تأسیس شد. مؤسسه این هدف را از طریق طراحی الگوهای ارزیابی کیفیت و رتبه بندی بر اساس مبانی اسلام و تجاری‌‌سازی نشان طیب به‌عنوان برترین نشان کیفیت پیگیری می‌کند؛ طیب نشانی است که به کالاها و خدمات متقاضی و واجد شرایط اعطا می‌شود.

      دفتر مشهد : مشهد مقدس بلوار سجاد تقاطع جانباز ساختمان روزنامه قدس طبقه دوم موسسه کیفیت رضوی

      دفتر تهران : شهرک غرب، میدان صنعت، بلوار خوردین، بعد از چهارراه هرمزان، پلاک 5، سازمان اقتصادی رضوی

      راهنمای ثبت نام

      آستان قدس رضوی

      سازمان اقتصادی رضوی

      05137636690

      09156621493

      rqi@razavi.ir

      ثبت نام در سامانه طیب