• صفحه نخست
  • معرفی موسسه
  • نشان طیب
  • خدمات الکترونیک
  • اخبار
  • ارتباط باما
    • مدیریت کاربران

      مدیریت دسته بندی

      مدیریت محصولات

      مدیریت سازمان

      مدیریت واحد صنفی

      مدیریت نظرات کاربران

      مدیریت چک لیست ها

      مدیریت عنوان تب ها

      مدیریت شبکه همکاران

      پروفایل

      چک لیست های تکمیل شده

      نقش گلوتن در نان و بیماری سلیاک

      1399/02/14

      128

      نقش گلوتن در نان و بیماری سلیاک

      دکتر موسی‌الرضا حسینی فوق تخصص گوارش و عضو شورای نان طیب موسسه کیفیت رضوی درباره نقش گلوتن در نان و ارتباط آن با بیماری سلیاک توضیح می‌دهد.

      بیماری سُلیاک یک اختلال خودایمنیروده باریک با زمینه ژنتیکی است. در این بیماری گوارشی پرزهای روده باریک آسیب دیده و در جذب مواد اختلال دارد. در صورتیکه بیماران مبتلا به سلیاک پروتئینی از دسته گلوتن که در برخی از غلات مانند گندم، جو، چاودار و گاه جوی دوسر وجود دارد را مصرف کنند دچار علایم عدم تحمل می‌شوند.




      مؤسسه کیفیت رضوی با هدف ارتقای کیفیت سبک زندگی بر اساس معیارهای اسلام ناب محمدی در اردیبهشت 1397 تأسیس شد. مؤسسه این هدف را از طریق طراحی الگوهای ارزیابی کیفیت و رتبه بندی بر اساس مبانی اسلام و تجاری‌‌سازی نشان طیب به‌عنوان برترین نشان کیفیت پیگیری می‌کند؛ طیب نشانی است که به کالاها و خدمات متقاضی و واجد شرایط اعطا می‌شود.